Contacte

Concertar cita

Utilitzi el nostre 

formulari de contacte o truqui al

Tf. 93 871 12 04 

Wattsap 659152470

 

  Ofertes 

CADA MES

 DIFERENTS

OFERTES 

 

  Horaris

 De Dilluns a Divendres 

10-20h

Dimecres mati

TANCAT 

Dissabtes

10-13h

Hores convingudes

 

 

NOU SERVEI D'OSTEOPATIA

 

 

 

 

TERÀPIES MANUALS

L’osteopatia és una disciplina amb una visió holística del cos humà, contemplant aquest com a una unitat, i no com a un conjunt independent d’òrgans i estructures, encaminant el tractament en la recuperació de l’ equilibri orgànic general, incrementant la mobilitat i així aconseguir l’harmonia global.

 

 

Els nostres tractaments contemplen la integritat corporal:

Osteopatia Estructural: Equilibrar estructures òssies, musculars i articulars, per millorar la mobilitat i una lliure circulació de fluids.

Osteopatia Crani-sacral: Estimular el moviment  a través del sistema fascial a qualsevol part del cos, equilibrant pulsacions rítmiques molt subtils que són vitals per la salut.

Osteopatia Visceral: Els òrgans estan units entre ells i a estructures òssies a través de lligaments i fàscies. El moviment és generat pel diafragma i per la motilitat (moviment propi de l’ òrgan) per tant s’equilibra la mobilitat i la motilitat estimulant també la vascularització i la innervació per un òptim funcionament dels òrgans

 

El nostre cos està en moviment constant, és la seva funció principal: El Moviment És Vida.

 

“Los dedos que piensan, sienten, ven son nuestro instrumento, sienten y ven como el tejido se mueve, a este arte se le conoce como osteopatía”

-William Garner Sutherland.