Contacte

Concertar cita

 

Truqui al

Tf. 93 871 12 04 

Wattsap 659152470

 

  Ofertes 

  CADA MES

  DIFERENTS

  OFERTES 

 

  Horaris

 De Dilluns a Divendres 

 

HORES CONVINGUDES

10-20h

Dimecres

NOMÈS HORES CONVINGUDES

 

Dissabtes

10-13h

 

 

 

GYM-FACE El teu cos necessita exercici i el teu rostre també.

El nou sistema de gimnàstica facial Gym-face ajuda a obtenir un rostre més jove, fresc i natural a només 2 'al dia.

 

 

 

Què és Gym Face ?

bdepil us presenta un revolucionari sistema de gimnàstica facial per mantenir un rostre més natural i jove . És un tractament que t'ensenya a treballar els músculs de la cara de forma ràpida i eficaç , en només dos minuts i mig al dia .

 

El nostre rostre posseeix una estructura especial , conseqüència de la nostra herència genètica i de la nostra ossada , però també de l'estat dels músculs .Els músculs de la cara i el coll sumen un total de 57 . Molts d'ells amb prou feines els utilitzem . En no emprar-los, com passa amb la resta del cos , tendeixen a atrofiar-se i perden to , llavors la pell perd turgència i es relaxa .

 

En exercitar els músculs facials actuem sobre la dermis , la hipodermis i el múscul .

Una pell jove es caracteritza per l'abundància de fibres elàstiques i greix subcutani , amb el pas dels anys aquestes fibres es torcen o es tornen rígides alhora que avança la pèrdua de greix subcutani .

 

El to i la força dels músculs depenen del treball que desenvolupen . Per això , amb els exercicis de contracció podem revertir la flacciditat reprenent uns músculs ferms , tonificats i amb volum , més sans i més forts .

 

Però per recuperar aquesta frescor no n'hi ha prou amb tonificar i donar-li força al múscul , s'ha d'aconseguir volum per omplir les zones flàccides que s'han creat a perdre el greix . Es necessita llavors augmentar la grandària del múscul , això únicament es pot aconseguir amb un mètode d'entrenament de Resistència .

 

Mètode de resistència FACEING

GYM FACE és un exercitador dels músculs de la cara i el coll per obtenir un rostre més jove , fresc i natural tan sols en 2,30 minuts al dia . El tractament es basa en l'obtenció de les millors eines per afavorir el rejoveniment facial d'una forma ràpida i amb garanties d'un 90 % d'efectivitat al 5è dia d'ús . És un autèntic potenciador per suavitzar , mantenir i potenciar les expressions dels trets facials . Aquest sistema es diu tècnica de resistència isotònica variable del múscul . Dóna força , to , fi fermesa i volum al múscul .

S'aconsegueixen els següents beneficis :

Estètics:

- Tonifica tota la musculatura facial combatent el deteriorament de les fi bres del teixit conjuntivo.Reafi signatura dels teixits .

- Millora la irrigació sanguínia , promou el col · lagen al teixit conjuntiu , afavorint la nutrició i l'oxigenació cel · lular.

- Pel seu efecte drenant incrementa la circulació limfàtica , neteja les cèl · lules i elimina impureses .

- Allisa les arrugues existents i prevé amb efi càcia la seva aparició .

- Augmenta la capacitat de regeneració de les cèl · lules cutànies .

- Manté la mobilitat i elasticitat dels músculs facials contrarestant l'enduriment dels trets que es produeix amb el pas del temps .

- Elimina tensions i crispacions en els músculs de la cara i del crani , el que constitueix una mesura molt efectiva en molts mals de cap, coll o mandíbula produïts per la tensió .

- Augment del gruix dels llavis .

- Galtes més prominents .

- Nas de contorn més arrodonit .

- Temples menys enfonsades .

- Front arrodonida .

- Mandíbula més marcada .

- Ulls més grans .

- Coll més llis .

- Línies d'expressió més fines ( Rictus labial ) .

Rehabilitadors

Paràlisi facial , així com persones sotmeses a tractaments estètics que puguin ocasionar falta d'expressivitat al rostre .

Asimetries facials

Problemes d'articulació temporomandibular .

:Disfuncions de dicció , fins i tot accidentals com cicatrius retràctils .

Problemes de bruxisme .

Cremades facials .