Contacte

Concertar cita

 

Truqui al

Tf. 93 871 12 04 

Wattsap 659152470

 

  Ofertes 

  CADA MES

  DIFERENTS

  OFERTES 

 

  Horaris

 De Dilluns a Divendres 

 

HORES CONVINGUDES

10-20h

Dimecres

NOMÈS HORES CONVINGUDES

 

Dissabtes

10-13h

 

 

 

 

Vine a provar els nostres circuits !!

Amb aques circuit tenim la possibilitat de treballar a la mateixa sessió la reafirmació+el greix localitzat+drenatge llimfàtic.

Reduim la pell de tronja i esculpim les zones que mes ens molesten.

Resultats desde la primera sessió!

 

 

Tractaments corporals amb els tractaments mes innovadors

 

CORPORAL 2019millora la teva figura reduint el greix, volum i la celulitis a diferents parts del teu cos utilitzant les tecnologies mes noves que es complementen entre elles. 

 

Deixi'ns tenir cura de vostè i gaudeixi dels efectes revitalitzants dels nostres tractaments, deixi que la seva energia l' inundi. Abans d'emprendre qualsevol tractament es realitza una consulta professional i exhaustiva destinada a determinar la millor cura per al seu cos.

 

Tenim protocols per casaments, post-part,  especifics per cada problema.

 

 

 

Aquets son els nostres tractaments corporals: 

MESOTERAPIA

 

tracta la cel·lulitis i el greix localitzat estimulant el drenatge mitjançant injeccions de fàrmacs bioloógicos de manera que s'evita possibles reaccions al·lèrgiques

 

 

 

LIPOLASER

 

 

Tractament liporeductor 100% efectiu. Lipobelt és l'equip emissor de llum LÀSER de baixa freqüència que actua de manera selectiva i segura sobre els cúmuls grassos corporals difícils d'eliminar. La seva tecnologia ha estat íntegrament creada i desenvolupada per RÖS'S Estètica.

L'exclusiu disseny de cada PAD intel·ligent emissor de llum Làser permet distribuir els màxims nivells d'energia de manera homogènia, profunda i eficaç. Els seus resultats són ràpids i eficients.

per a qui
Per a aquelles persones que tenen greix localitzat, ja que Lipolàser actua sobre les cèl·lules adiposes, provocant una activació del seu metabolisme.

 

CAVITACIÓ

 

La cavitació es basa en l'emissió d'ultrasons de baixa freqüència , que penetren en el teixit gras provocant la destrucció de les membranes que envolten les cèl · lules grasses , aconseguint que el greix que està en estat sòlid passi a estat líquid , que mitjançant el drenatge limfàtic s'aconsegueix expulsar d'una manera totalment natural i progressiva . Treballant una zona localitzada aconseguim millors resultats , sent el tractament més efectiu i res invasiu del mercat . Per això l'anomenen " la liposucció sense cirurgia " .

 

 

 

PHYTO- CAVITACIÓ

 

Tractament liporeductor localitzat que consisteix a combinar els beneficis de la Cavitació i els beneficis de la Fitoteràpia , aconseguint duplicar els resultats gràcies al doble efecte , ja que mitjançant la cavitació , també coneguda com l'alternativa a la liposucció , s'aconsegueix treballar directament sobre el teixit gras , facilitant que el greix que està en estat sòlid passi a un estat més líquid . I gràcies a la Fitoteràpia aconseguirem penetrar principis actius altament drenants i anticel · lulítics que afavorirà la mobilització i eliminació de la cel · lulitis .

 

Resultats sorprenents des de les primeres sessions .

 

 

 

TERAPIA THERMO PHYTO - REDUCTORA

 

Tècnica corporal en què mitjançant una manta tèrmica generem calor a l'organisme facilitant la eliminación de toxines per mitjà de la sudoració , oxigenar la pell , aconseguint un aspecte suau i radiant . Ideal com a primera i segona sessió per iniciar tractaments reductors  .Aplicant  fitoextractes mitjancant  massatge manual  , aconseguim multiplicar els resultatas

 

MESOTERÀPIA VIRTUAL CORPORAL

 

Tècnica corporal mitjançant la qual aconseguim facilitar la penetració de principi actiu d'alta qualitat a través de la pell : biològics tensors , reductors i anticel · lulítics , personalitzant cada tractament en funció de la necessitat de cada client aconseguint uns resultats espectaculars , ja sigui dissolent els nòduls grassos , o reestructurant i regenerant el col · lagen de la pell .

Amb un manipul (dermoroller)amb 450 microagulles de titani fem els canals per la completa absorció del principis actius i desprès apliquem una mascareta per fitxar resultats

 

 

 

PRESSOTERÀPIA

 

Tècnica corporal de massatge amb pressió i descompressió , que millora la circulació sanguínia i limfàtica i facilita l'eliminació de toxines . Ideal per a persones amb mala circulació i retenció de líquids .

 

 

 

PLATAFORMA VIBRATÒRIA

 

Tècnica en la qual mitjançant una plataforma vibratòria exercitem el cos per mitjà de la vibració , activem la circulació , mobilitzem i reforcem la musculatura . 10 minuts de plataforma vibratòria equivalen a 1 hora d'esport .

 

 

 

ELEVACIÓ DE GLUTIS/PITS

 

Tractament corporal mitjançant el qual a partir del diagnòstic i elecció del millor sistema , es conseguiráen poques sessions tonificació i elevació de glutis , aconseguint modelar i allisar completament la zona .

 

 

 

RADIOFREQÜÈNCIA REMODELANT

 

Tècnica corporal tensora , coneguda també com el lífting sense cirujia . Vam aconseguir augmentar la temperatura de la pell provocant la seva estimulació , multiplicant el col · lagen , reforçant el teixit cutani i millorant la seva elasticitat , remodela , reafirma , i afavoreix el drenatge limfàtic , permetent eliminar toxines i reduir la cel · lulitis . Resultats visibles des de les primeres sessions .

 

MASCARA TENSORA

 

Mascareta corporal localitzada a base de principis actius tensors i drenants .

 

 

 

ELECTRO GYM BODY

 

Modelació coprporal amb electroestimulació

 

 

 

BDEPIL RELAX

 

 

 

Relaxació , pau , harmonia . Bdepil también t'ofereix a els Més exclusius , i innovadors tractaments de benestar per TROBAR l' equilibri . Ideals per regalar i regalar - se .

 

 

 

BDEPIL SPA

 

La Combinació de   Fruites tropicals fara que tinguis 1 somni Més tranquil i reparador , a Més d' 1 pell hidratada .

 

Scrub papaia  tonificant + thremosalut + hidratació .

 

Durada Aprox . : 1,15 hora .

 

 

 

BDEPIL SPA DETOX

 

Tractament antioxidant , que ajuda a aixecar l' anim i relaxar el sistema nerviós . Tria entre xocolata , tronja , jasmí , Geroni , ylang - ylang ....

 

Inclou : tractament+ thermosalut

 

 

 

 Aprox . : 1 hora .

 

DEPILACIONS CERA CALENTA I TEBIA

 

PEDICURAS

 

FOTODEPILACIÓ RÖS'S tecnologia Belvet premium.Consulta els nostres packs promocionals

 

LASER DIODE

estudiem cada cas i apliquem el metode mes adient per la eliminació total del pel.

 

 

T'agradaría gaudir de una consulta personalitzada? Truca al número 34/938711204